Sinsay | Sisak West | Supernova

Zanimljive kolekcije brenda Sinsay rado odabiru ljubiteljice mnogih stilova.

Sinsay

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 14:00
Adresa
Zagrebačka 49
44000 Sisak
Način plaćanja
Kategorije
Moda
Adresa
Zagrebačka 49
44000 Sisak
Način plaćanja
Kategorije
Moda

Osvježavajuća ponuda kolekcija Sinsay čeka vas u centru Supernova Sisak West

Inspirirane popularnim Instagram blogericama, brojne mlade žene i djevojke njeguju mladenački stil prepun aktualnih trendova, a upravo vas takvi outfiti čekaju u trgovini Sinsay. Odvažne, moderne, hrabre i posebne kombinacije nemoguće je osmisliti bez modernih traperica, raznobojnih vesti i pulovera, trendi košulja, kožnih modnih komada, kaputa i jakni i neizostavnih modnih dodataka. Modele inspirirane posljednjim trendovima potražite na policama trgovine Sinsay.

Školarke, studentice, i sve ostale ljubiteljice mladenačkog stila uživat će u ponudi brenda, a asortiman će zasigurno oduševiti i pripadnice drugih generacija koje svoje klasične kombinacije vole osvježiti popularnim i modernim komadima i elementima aktualnih trendova. Poput pravog znalca odaberite idealne komade uz koje ćete kreirati poslovni styling, svakodnevnu kombinaciju, outfit za večernji izlazak ili za neku svečanu prigodu.

Svaka sezona u Sinsay donosi nove kolekcije i popularne modne komade, a osim sezonskog asortimana, u ponudi trgovine čeka vas i program za spavanje, kolekcije nakite i modnih dodataka, poklon-paketi i blagdanske kolekcije te kolekcije inspirirane popularnim crtanim ili tv likovima.

 

Za moćne karaktere i odlične modne kombinacije

Sinsay je popularni brend poljskog retail lanca LPP koji posluje uspješno u mnogobrojnim zemljama svijeta. Središte tvrtke Sinsay smješteno je u glavnom poljskom gradu Gdansk u kojem su i ostali popularni brendovi Reserved i Cropp. Sinsay je osnovan davne 2012. godine i od tada je vodeći brend u ponudi za mlade generacije koje uvijek odabiru najaktualnije modne trendove. trenutno je Sinsay rasprostranjen diljem svijeta s više od 190 trgovina i ekspanzija na tržišta kontinuiran je proces u uspješnom poslovanju ovog brenda. Sinsay nosi potpis brenda za moćne, vesele i karakterne djevojke koje hrabro prate najnovije modne trendove. Zahvaljujući bogatom asortimanu, Sinsay mladim djevojkama nudi sjajnu mogućnost igre s modom kako bi naglasile svoju osobnost. Velika prednost ovog brenda leži u povoljnim cijenama koje omogućavaju mladima da kupuju brojne modne artikle po odličnoj kvaliteti.

 Odaberite originalan modni look i iznenadite sve oko sebe uz moćne kombinacije različitih uzoraka, materijala i modela. Poigrajte se svojim modnim ukusom i zaigrajte stil do tih granica da se osjećate poput pravih modnih ikona. Po uzoru na popularne megazvijezde Rita Oru, Arianu Grande, Beyonce i brojne druge, unesite dašak glamura, modnih aktualnosti i dio svog karaktera. Originalnošću ostavite trag u društvu jer je sve lako kad si mlad.

Novosti
Pokrenite se!
Zdravo tijelo uz Sinsay
7. listopada 2021.

Ne odustajte od vježbanja iako je ljeto iza nas i više ne brinemo o izgledu u kupaćem kostimu. Pokušajte izdvojiti barem 15 minuta za sebe u danu i pokrenite se. Opremu za vježbanje kod kuće ili vani pronađite na policama trgovine Sinsay.