Takko | Sisak West | Supernova

Poslovnica Takko retail parka Supernova Šibenik nudi vam fantastičan izbor muške i ženske odjeće i modnih dodataka za sve dobne skupine.

Takko | Sisak West | Supernova

Takko

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Zagrebačka 49 H
44000 Sisak
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Zagrebačka 49 H
44000 Sisak
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Uz asortiman trgovine Takko centra Supernova Sisak West ispričajte najljepšu modnu priču

Moda i aktualni trendovi strast su brojnih ljubiteljica i ljubitelja mode svih generacija. Volite li pratiti trendove, modna ponuda trgovine Takko Fashion zasigurno će vas osvojiti. Širok raspon veličina, brojni stilovi i atraktivna ponuda očekuje vas u centru Supernova Sisak West – poslovnicu Takko Fashion pronađite smještenu između trgovina Kik i Tedi.

Kolekcije za muškarce, žene i djecu garancija su odličnog shoppinga za cijelu obitelj, a moderne i trendi linije zadovoljit će ukuse čak i najzahtjevnijih modnih sladokusaca.  Ženske hlače, majice, pletenina, jakne, haljine i bluze nadopunite odličnim modnim dodacima zablistajte u svakodnevnim prigodama kao i u formalnim izdanjima. Muške kolekcije atraktivnog su dizajna, a posebno je praktična ponuda u velikom rasponu veličina uz koju će moderno i atraktivno izgledati muškarci svih generacija, neovisno o svojoj tjelesnoj građi. Djeca i teenageri posebno će voljeti shopping u trgovini Takko Fashion upravo zbog specifičnog stila koji savršeno odgovara trendovima današnjice i modnim smjerovima koje diktiraju neki od najpopularnijih trendsetera. Uživajte u kvalitetnoj ponudi, pristupačnim cijenama i bogatom asortimanu odjeće i modnih dodatak popularne trgovine Takko Fashion.

Širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj

Još od davne 1982. godine Takko Fashion razveseljava sve ljubitelje povoljne kupovine i novih modnih trendova za cijelu obitelj. Tvrtka je nastala u sklopu grupacije Hettlage u Njemačkoj, a na hrvatskom tržištu je prisutna od 2009. godine. Takko se odlikuje sjajnim izborom povoljnih cijena za sve modne stilove i autentičan modni izričaj.

Svi modni ljubitelji doći će na svoje uz širok asortiman odjeće, obuće i modnih dodataka za cijelu obitelj. Zahvaljujući iznimno uspješnom poslovanju i odličnom omjeru cijene i kvalitete, Takko nastavlja rast i ekspanziju na europskim tržištu. Svoje trgovine Takko je otvorio upravo u sklopu shopping centara Supernova Hrvatska te je time postao dio velike hrvatske obitelji.

Takko nudi različite stilove i autentičnost s kontinuiranim rastom ponude asortimana za modne ljubitelje koji prate trendove, ležerne stilove, sportske i moderne kombinacije. Veliku vrijednost i pažnju u svom poslovanju pridaju uravnoteženoj ponudi kolekcija za sve generacije.

Od sportskog asortimana, majica, trenirki, trendi traperica i brojnih stylish modnih dodataka, Takko Fashion nudi odjeću i obuću za potrebu da se svatko osjeća ugodno u vlastitoj koži. Tvrtka Takko posebno je ponosna i na proizvodnju vlastitih marki koje nude kolekcije za svačiji stil, a svaki od brendova nosi svoj prepoznatljiv znak. Stoga je vrlo jednostavno pronaći odgovarajuću modnu kombinaciju za svakodnevni izgled. 

Novosti
Za cijelu obitelj
Proljeće uz Takko
28. ožujka 2024.

Prolistaj novi Takko katalog i uživaj u kombinacijama za cijelu obitelj. Blaetterkatalog_PO1_HR (laudert.de)