Ako je sportski stil odijevanja i redovna tjelovježba vaš način života, sva potrebna oprema čeka vas u trgovini Intersport.

Intersport

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Zagrebačka 49
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Kategorije
Sport
Adresa
Zagrebačka 49
44000 Sisak
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
E-mail
Kategorije
Sport

Ljubitelji sporta uživat će u asortimanu Intersport trgovine u centru Supernova Sisak West

Supernova Sisak West vaše je idealno shopping odredište ako ste u potrazi za novom sportskom opremom. Prostran i prodajni prostor trgovine Intersport pruža vam mogućnost uživanja u izboru najbolje odjeće, obuće i opreme renomiranih proizvođača. Na muškom, ženskom i dječjem odjelu trgovine pronaći ćete sve potrebno profesionalcima i rekreativcima svih dobnih skupina.

Poslujući pod sloganom „Sport svima“, Intersport vam nudi idealan asortiman neovisno o tome kojim se sportom i koliko intenzivno bavili. Čak i ako jednostavno uživate u svakodnevnim sportskim outfitima i pratite modne trendove, izbor obuće i odjeće, kao i dodataka na policama trgovine neće vas ostaviti ravnodušnima.

Bogato i kvalitetno zastupljena oprema za sportove poput nogometa, rukometa, košarke, tenisa, atletike, fitnessa, skijanja ili plivanja čeka vas u širokom rasponu cijena i veličina. Puma, adidas, Converse, Under Armour, Nike, Joma, Kettler, Salomon, Asics, Desigual, Ipanema, Molten, Planika i  Roxy samo su neki od brendova čiju kvalitetnu opremu nudi Intersport – pronađite najnovije modele kao i neke od bezvremenskih klasika poznatih po kvaliteti i dobrom dizajnu.

Duga tradicija približavanja sporta kupcima

Intersportova priča započinje još davne 1968. godine kada se deset organizacija nabave udružilo vodeći se zajedničkim ciljem – osnovati međunarodnu organizaciju koja će kupcima ulijevati povjerenje i približiti razumijevanje sporta. Danas Intersport posluje u 44 zemalja diljem svijeta s više od 5400 trgovina i svojom ponudom zadovoljava potrebe, kako profesionalnih sportaša, tako i rekreativaca te zaljubljenika u život u pokretu. S izrazitim fokusom na krajnje korisnike i kupce, filozofija tvrtke Intersport približiti je sport i sportsku opremu svim zainteresiranima kroz lokalni pristup i osoblje trgovina.

Stručni savjeti i bogat izbor proizvoda vrhunske kvalitete zadovoljit će i najizbirljivije. Misao vodilja i osnovna poruka brenda je „Sport svima“, a politika tvrtke je uistinu i djelovati vodeći se time da je sport za svakoga pa djelatnici tako nastoje biti na raspolaganju pripadnicima svih generacija, odraslima i djeci te profesionalcima i amaterima. Pomoć i savjet pri odabiru svakome će dobro doći i pripomoći da pronađe opremu upravo po svojoj mjeri i  za najbolje rezultate. Pronađite sve potrebno za neke od najpopularnijih sportova poput košarke, nogometa, rukometa, tenisa, plivanja, fitnessa, skijanja ili trčanja.

Ako je vaše srce osvojio neki od ekstremnih ili opremom manje zastupljenih sportova Intersportu ćete, na veliko zadovoljstvo pronaći opremu čak i za takve aktivnosti. Alpsko skijanje, bordanje, rugby, rolanje i skateboarding samo su neki od sportova za koje vam Intersport nudi odličan izbor kvalitetne opreme.