Elipso | Sisak West | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Zagrebačka 49 H
44000 Sisak
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Zagrebačka 49 H
44000 Sisak
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Elipso vam nudi izvrsne elektroničke uređaje i kućanska pomagala – trgovinu potražite u centru Supernova Sisak West

Prilikom opremanja doma neizbježni su elektronički kućanski aparati u gotovo svim prostorijama kuće ili stana. Upravo oni često vašu svakodnevicu čine lakšom, ugodnijom i zanimljivijom. Kvalitetno i povoljno opremite spavaću sobu, kuhinju, kupaonu, dnevni boravak, radnu sobu pa čak i ured – uživajte u bogatoj ponudi trgovine Elipso koju možete pronaći u retail parku Supernova Sisak West.

Brojni izložbeni primjerci i ljubazno osoblje pomoći će vam prilikom odabira. Dobro i detaljno razgledajte uređaje koji vam najviše odgovaraju i donesite najbolju odluku prilikom kupovine. Kupovina je još jednostavnija kada vam je na raspolaganju asortiman širokog cjenovnog ranga i najpoznatijih brendova koji svojim imenom i dugom tradicijom stoje iz niza proizvoda i garantiraju njihovu kvalitetu. Bijela tehnika, mali kućanski aparati, aparati za osobnu njegu i uljepšavanje, multimedija, mobilni telefoni i dodaci i računalna oprema samo su dio bogate ponude. Uz brojne prodajne akcije te mogućnosti raznih oblika plaćanja vaša će kupovina biti još jednostavnija, dom savršeno opremljen, a svakodnevne obaveze jednostavnije i lakše.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.