Elipso | Sisak West | Supernova

Najnoviju tehnologiju, bijelu tehniku, gadgete i brojne kućanske aparate potražite u trgovini Elipso.

Elipso

Radno vrijeme
Ponedjeljak Zatvoreno
Utorak Zatvoreno
Srijeda Zatvoreno
Četvrtak Zatvoreno
Petak Zatvoreno
Subota Zatvoreno
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Zagrebačka 49
44000 Sisak
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Zagrebačka 49
44000 Sisak
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Elipso vam nudi izvrsne elektroničke uređaje i kućanska pomagala – trgovinu potražite u centru Supernova Sisak West

Prilikom opremanja doma neizbježni su elektronički kućanski aparati u gotovo svim prostorijama kuće ili stana. Upravo oni često vašu svakodnevicu čine lakšom, ugodnijom i zanimljivijom. Kvalitetno i povoljno opremite spavaću sobu, kuhinju, kupaonu, dnevni boravak, radnu sobu pa čak i ured – uživajte u bogatoj ponudi trgovine Elipso koju možete pronaći u retail parku Supernova Sisak West.

Brojni izložbeni primjerci i ljubazno osoblje pomoći će vam prilikom odabira. Dobro i detaljno razgledajte uređaje koji vam najviše odgovaraju i donesite najbolju odluku prilikom kupovine. Kupovina je još jednostavnija kada vam je na raspolaganju asortiman širokog cjenovnog ranga i najpoznatijih brendova koji svojim imenom i dugom tradicijom stoje iz niza proizvoda i garantiraju njihovu kvalitetu. Bijela tehnika, mali kućanski aparati, aparati za osobnu njegu i uljepšavanje, multimedija, mobilni telefoni i dodaci i računalna oprema samo su dio bogate ponude. Uz brojne prodajne akcije te mogućnosti raznih oblika plaćanja vaša će kupovina biti još jednostavnija, dom savršeno opremljen, a svakodnevne obaveze jednostavnije i lakše.

Opremite dom najkvalitetnijim uređajima

Elipso je najveća hrvatska trgovina kućanskih aparata koja je osnovana 1990. godine, a svoje trgovine ima u centrima Supernova diljem Hrvatske.

Elipso u svojoj bogatoj ponudi ima više od 7000 proizvoda bijele tehnike, audio i video uređaja, malih kućanskih aparata, grijaćih tijela, klima i ventilatora, informatičke i foto opreme. Mnogobrojni proizvodi iz Elipsa ističu se vrhunskom kvalitetom i dizajnom, inovativnim pristupom i funkcionalnošću.

Najbogatiji izbor svjetskih brendova poput Beka, LG-a, Grundiga, Electroluxa, Mielea, Gorenja, Candyja i drugih, osigurat će vašem domu najnovije tehnološke inovacije s kojima ćete biti u toku sa svim svjetskim trendovima. Elipso je generalni zastupnik u programu bijele tehnike za Blomberg i Beko, vodeći je distributer u programu bijele tehnike za Whirlpool, Boch, Gorenje, Candy, Miele i Electrolux. Također je uvoznik i distributer u programu malih kućanskih aparata za Delonghi, Kenwood, Philips, Panasonic i Excello.

Na Elipsovim akcijama često možete pronaći LED LCD i LCD televizore različitih dijagonala, boja i performanci kao i brojne rasprodaje televizora do isteka zaliha.

Osim televizora, u akcijskim ponudama naći će se i mobiteli, laptopi, posuđe, mali kućanski aparati, bijela tehnika i drugi. Svratite u trgovinu Elipso u centrima Supernova gdje vas očekuje najbolji omjer cijene i kvalitete jer je Elipso centar pozitivne energije.

Novosti
Lakoća kuhanja
Idealan pomagač
10. ožujka 2020.

Jednostavnije miksanje dok radite kolače ili kremu za tortu sada je moguće uz ručne miksere koji će savršeno ležati u vašoj ruci. Mnogo radnih brzina, visokokvalitetne metlice i dodatne opcije poput sjeckalice i mogućnost blendanja oduševit će sve ljubitelje kuhanja. Odlična ponuda trgovine Elipso olakšat će vam pronalazak omiljenog miksera. Najboljeg pomagača pronađite u fantastičnom shoppingu.